rss

Noul Ford Kuga s-a lansat in Romania

  1. 21/08/2008
  2. Tags: Ford, Kuga
    Vezi toate fotografiile (9)

    Text: Florin Oprea
    Foto: Ford

    Galerie foto aici

    Noul model Ford Kuga a fost lansat astazi si in Romania. Pretul de vanzare porneste de la 20.350 euro fara TVA pentru gama Trend si de la 23.350 euro pentru gama Titanium.

    Noul Ford Kuga se bazeaza pe arhitectura clasei C– care si-a dovedit calitatile atat in cazul lui Ford Focus, cat si in cazul lui Ford C-MAX. Prin Kuga, proiectantii si inginerii Ford au integrat cu succes cerintele principale ale soferului si pasagerilor pentru un model de nisa intr-un concept nou, distinctiv.
    Exteriorul este atragator si sportiv, demonstrand cum limbajul formelor „kinetic design” poate fi aplicat cu succes segmentului crossover.
    Echilibrat si bine proportionat, dinamicul Ford Kuga ofera un spatiu confortabil pentru sofer si pasageri, chiar daca se bazeaza pe un model compact.

    Interiorul de inalta calitate al lui Ford Kuga a fost proiectat pentru a completa exteriorul si a oferi un autovehicul extrem de practic si de modern. Aceste elemente de stil, combinate cu noile transmisii si grupul motopropulsor fac diferenta vizavi de ceilalti concurenti.

    Ford Kuga vine cu o transmisie integrala inteligenta (All-Wheel-Drive - AWD), in timp ce modelul cu transmisie fata (Front-Wheel-Drive - FWD) este de asemenea disponibil, in functie de piata, ideal pentru soferii atrasi de stilul si prezenta lui Ford Kuga, dar care nu au nevoie neaparat de transmisia integrala

    Ford Kuga este disponibil in doua niveluri distincte de serie – Trend si Titanium – cu optiuni suplimentare care dau posibilitatea soferului de a-si personaliza masina in functie de propriile interese.

    Printre echipamentele standard de nivel ridicat se numara controlul electronic al stabilitatii (Electronic Stability Programme - ESP) combinat cu controlul rasturnarii (ARM) si ABS cu distributie electronica a fortelor de franare (EBD), doua dintre tehnologiile importante de asistenta a soferului; in plus, toate modelele Ford Kuga sunt echipate cu butonul de pornire „Ford Power” .
    Diferitele optiuni de divertisment la bordul masinii ofera atat conectivitate cat si functii variate, in timp ce sistemele de navigatie prin satelit va asigura ca va aflati mereu pe drumul cel bun.


    Versiunile modelului Ford Kuga

    Strategia Ford Kuga de a se indrepta spre doua serii duce la obtinerea de diferente vizuale si in ceea ce priveste caracteristicile.

    Ambele serii sunt diferite si bine echipate si au fost dezvoltate pentru a oferi clientilor o optiune clara de cumparare care sa se potriveasca gusturilor acestora - seria Trend caracterizata de vigoare si culoare sau moderna serie Titanium, cu caracteristici techno premium.

    Ford Kuga Trend

    Ford Kuga Trend este seria introductiva si ofera clientilor o gama larga de caracteristici si tehnologii ca standard impreuna cu un stil vizual atractiv si diferite optiuni si teme legate de tapiterii.

    Tema culorii din interior a fost creata pentru a oferi vehiculului un aspect viu, sportiv si oarecum extrovertit potrivit cu natura vehiculului. Fetele din panza pentru scaune si aplicatiile deosebite „Generic Orange” si „Generic Blue” sunt ideale pentru seria Trend. Beneficiati de si mai multe optiuni prin gama de jante disponibile si sistemele de divertisment la bordul masinii.

    Trend ofera o lista completa si impresionanta de echipamente standard care include:
    o Buton de pornire „Ford Power”
    o Computer de bord
    o Scaune fata sport
    o Tapiterie sport
    o Volan imbracat in piele
    o Faruri de ceata
    o Aer conditionat actionat manual
    o Conector audio portabil
    o ISOFIX
    o Geamuri electrice spate
    o Oglinzi exterioare electrice, incalzite si vopsite
    o Copertina automata
    o Diferite tehnologii de asistenta electronica a soferului inclusiv ABS, controlul electronic al stabilitatii (ESP) si sistemul de control al tractiunii (Traction Control System - TCS)
    o Jante din otel de 17 inch – standard pentru majoritatea pietelor
    o Doua tevi de esapament

    Seria Trend este proiectata pentru a oferi un automobil modern la un pret extrem de atractiv.

    Ford Kuga Titanium

    Modelul Titanium „modern techno” a fost creat pentru a fi varf de gama si ofera clientilor niveluri premium de calitate si diferente importante ca aspect si echipamente.

    Caracteristicile standard suplimentare pentru modelul Titanium includ:
    o Tapiterie partial din piele si ornamente argintii
    o Schimbator de viteze imbracat in piele
    o Pilot automat
    o Stergatoare automate
    o Faruri automate
    o Oglinda retrovizoare cu ajustare automata pe timp de noapte
    o Aer conditionat cu control automat electronic al temperaturii in doua zone (DEATC)
    o Geamuri colorate in albastru
    o Jante de aliaj de 17 inch




    Ford Kuga - Motorizari

    Modelul Ford Kuga este echipat cu motorul Ford Duratorq TDCi 136 CP/100kW de 2,0 litri combinat cu transmisia manuala Durashift in sase trepte atat pentru variantele cu transmisie integrala inteligenta cat si pentru cele cu puntea fata motoare. Cuplul, performanta si puterea pentru toate tipurile de motoare si toate conditiile de incarcare au fost gandite pentru a face din noul Ford Kuga un autovehicul crossover. Acest motor ofera niveluri ridicate de cuplu – 320 Nm la 2.000 rpm si 340 Nm cu functie overboost temporara pentru depasiri usoare.

    Grupul motopropulsor a fost dezvoltat pentru a fi usor de folosit si sensibil si in acelasi timp, extrem de rafinat si economic. Abilitatea si rapiditatea raspunsului completeaza agilitatea noului Ford Kuga. Analiza Ford asupra segmentului si studiile realizate cu clientii au indicat faptul ca un motor pe motorina care ofera 130-150 CP este alegerea numarul unu pentru un vehicul crossover. Motorul Duratorq TDCi de 136 CP, cu calitati recunoscute, este ideal si indreptat spre mijlocul segmentului.

    La sfarsitul anului 2008, motorului Duratorq de 2,0 litri i se va alatura motorul pe benzina Duratec de 2,5 litri si cinci cilindri, dezvoltand 200 CP. Acesta va fi oferit cu transmisie manuala sau automata. Mai multe detalii tehnice despre acest grup motopropulsor vor fi facute publice in apropierea lansarii.

    Vizualizari: 11532
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »