rss

Ford electric in 2011?

  1. 03/12/2008
  2. Tags: electric, Ford
    Vezi toate fotografiile (1)


    In disperarea lor de a obtine imprumuturi de la guvern, gigantii din Detroit promit marea cu sarea. Ultimul este Ford, care vorbeste de o masina electrica, programata sa apara in 2011 (doar-doar obtine un imprumut de 9 miliarde de dolari).

    Aceasta e menita sa concureze cu proaspatul Chevy Volt, dar si cu mai cunoscutele Toyota Prius, respectiv Honda Insight.
    Afirmatia este cel putin comica avand in vedere situatia in care se afla Ovalul Albastru, la fel ca "intentia" americanilor de a investi 14 miliarde de dolari in urmatorii sapte ani...

    Dar lucrurile nu se opresc aici: Ford mai sustine ca va deveni si profitabil in urmatorii trei ani si ca va avea cea mai economica gama de motoare.


    Aspiratia privind reducerea consumului de flota pare realizabila din moment ce familia de motoare EcoBoost este aproape gata. In paralel, americanii promit ca vor lua tot felul de masuri ce se impun, adica vor inchide fabrici, vor vinde Volvo si isi vor remunera top managementul cu sume simbolice, ca sa enumeram cateva.
    Vizualizari: 854
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »