rss

Ferrari 599 GTB de la Edo Competition

  1. 21/10/2008
  2. Tags: 599 gtb, Edo competition, Ferrari, Fxx
    Vezi toate fotografiile (3)

    Inca nu stim precis, dar un Corvette ZR1 ar putea face zile fripte unui Ferrari 599 GTB, ceea ce nu ar fi tocmai pe placul cuiva care a fost de acord sa plateasca dublul sumei ceute pe american pentru a avea in garaj un exemplar al speciei de pur-sange crescuta la Maranello.

    Pentru a evita asemenea intamplari cu consecinte dezastruoase asupra ego-ului, respectivul poate apela la Edo, un tuner german care tocmai a terminat lucrul la un program destinat lui Fiorano.

    Numele complet al masinii rezultate este plictisitor de lung – Edo Competition Ferrari 630 Scuderia –, insa astea sunt cam toate lucrurile plictisitoare care se pot spune despre ea.

    Lasati pachetul aerodinamic si culoarea tipatoare, fiindca nici una din aceste adaugiri nu se poate ridica la inaltimea agregatului V12 preluat direct de pe fantasticul Enzo FXX.

    Da, ati citit bine: "racheta" din imagine are sub capota incredibilul motor de 750 CP si 720 Nm ai celui mai rapid Ferrari din istorie, ceea ce inseamna ca va fi capabila sa bata inclusiv masini care inca nu exista.

    Edo Competition nu a comunicat inca un pret pentru cumulul de modificari, dar asta nu inseamna ca trebuie sa va asteptati la "pomeni".

    Vizualizari: 1127
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »