rss

Federal-Mogul a lansat un segment care reduce consumul de ulei cu pana la 50%

  1. 27/04/2012
  2. Tags: federal mogul, Motor, segment
    Vezi toate fotografiile (1)

    Federal-Mogul Corporation a lansat pe piata din Romania segmentul LKZ din gama Goetze, care reduce consumul de ulei cu pana la 50% comparativ cu segmentii conventionali.

    Proiectat pentru motoare echipate cu tehnologie LKZ de la bun inceput, segmentul asigura o tensiune scazuta care permite reducerea frecarii perete-segment. Acest fapt imbunatateste consumul de combustibil si performanta si durata de viata a masinii.

    Durabilitatea segmentului Goetze LKZ si performanta acestuia a fost dovedita pe motoare diesel testate o perioada lunga de timp, iar acum segmentul este introdus ca echipament standard la mai multe motoare pe benzina.

    Spre deosebire de segmentii conventionali, tehnologia LKZ asigura mai putina rezistenta cand pistonul este in cursa de compresie, reducand pierderile prin pompare. Acest mecanism reduce pierderile datorate frecarii si readuce uleiul in baia de ulei intr-o maniera eficienta.

    Federal-Mogul Corporation este un furnizor global de tehnologii pentru sisteme de propulsie si siguranta, deservind cei mai importanti producatori de echipament original pentru industria auto, utilitare, industria grea, dar si ai domeniului agriculturii, marinei, cailor ferate, vehiculelor industriale de teren, precum si ai aftermarket-ului mondial.

    Vizualizari: 2442