rss

Editia Rabla 2011 destinat persoanelor fizice a inceput

  1. 17/03/2011
  2. Tags: rabla 2011, voucher
    Vezi toate fotografiile (1)

    Editia programului Rabla de anul asta a demarat miercuri, 16 martie, pentru persoanele fizice. Startul procedurilor pentru persoanele juridice, persoanele fizice autorizate, intreprinderi individuale si intreprinderi familiale este programat pentru data de 21 martie.

    Astfel, persoanele fizice pot face demersul necesar casarii autoturismelor mai vechi de 10 ani, adresandu-se companiilor colectoare. Lista producatorilor, importatorilor de autoturisme si distribuitorilor, precum si cea firmelor colectoare poate fi consultata pe site-ul www.afm.ro, in cadrul sectiunii "Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national 2011".

    Regulile editiei 2011 a programului Rabla raman neschimbate: pentru o masina casata se primeste un voucher in valoare de 3.800 lei, putandu-se cumula maxim trei tichete.

    Incepand din acest an eligibile la Programul Rabla vor fi si institutiile publice, care se vor putea inscrie numai daca vor fi finantate integral in bugetul de stat, bugetele locale, bugetul asigurarilor sociale de stat, bugetele fondurilor speciale, dupa caz, din venituri proprii si subventii acordate de la bugetul de stat, bugetele locale, bugetul asigurarilor sociale de stat, bugetele fondurilor speciale, sau integral din venituri proprii.

    In 2011, a fost alocata suma de 228 milioane lei, care asigura casarea a 60.000 de autoturisme. In cazul in care va fi nevoie, bugetul va fi suplimentat.

    Vizualizari: 2477