rss

E-rovinieta, prin Posta Romana

  1. 14/10/2010
  2. Tags: posta romana, Rovinieta, rovinieta electronica
    Vezi toate fotografiile (1)

    Posta Romana pune la dispozitia soferilor o noua metoda de achizitionare a rovinietei prin intermediul unei aplicatii web ce ofera posibilitatea emiterii multiple de roviniete utilizand o functionalitate de tip cos de cumparaturi. Aceasta va fi disponibila in opt oficii postale nr.1 resedinta de regiune.

    In plus, incepand cu 1 octombrie, Posta Romana a lansat serviciul "Incasare tarif de utilizare si emitere rovinieta electronica", prin intermediul caruia posesorii de autoturisme pot plati contravaloarea rovinietei electronice pentru oricare din perioadele de valabilitate.

    Asadar, incepand cu luna in curs, posesorii de autoturisme pot plativin cele 481 de subunitati postale contravaloarea rovinietei electronice pentru oricare din perioadele de valabilitate: o zi (cu exceptia autoturismelor si vehiculelor de transport marfa cu MTMA mai mica sau egala cu 3,5 tone) 7 zile, 30 zile, 90 zile sau 12 luni.

    Rovinieta electronica a intrat in vigoare de la 1 octombrie, iar cei care nu au documente ce sa ateste plata acesteia vor plati despagubiri in functie de tipul masinii pe care o conduc, in valoare de 28 pana la 1.210 euro, precum si amenzi intre 250 si 4500 lei.

    In numai o saptamana soferii romani au virat in conturile Companiei de Drumuri cinci milioane de euro, pentru plata rovinietei electronice.

    Vizualizari: 6996
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »