rss

De Craciun, aplicatia Auto.ro iti aduce in dar un RCA

  1. 23/12/2013
  2. Tags: aplicatia auto.ro, concurs, Rca
    Vezi toate fotografiile (2)

    Instaleaza gratuit aplicatia Auto.ro, completeaza profilul „Masina mea” si poti castiga RCA si rovinieta pentru masina ta.       Vezi mai multe detalii!

    In aceste zile de sarbatoare, pleaca la drum cu Auto.ro, aplicatia #1 in Romania pentru soferi. Se pot intampla multe: sa ai pana, sa ramai fara benzina, sa nu ai rovigneta si multe-multe altele. Aplicatia Auto.ro te scoate din incurcatura. Beneficiezi de adrese service-uri, statii de benzina, depanari si poti cauta sau vinde o masina direct de pe telefon.

    In sectiunea "Masina mea" din cadrul aplicatiei de mobil Auto.ro, iti poti gestiona informatiile legate de serviciile si platile auto aferente masinii tale. Vei fi anuntat cand iti expira rovinieta, RCA, Casco si ITP. Poti cumpara rovinieta direct de pe telefon, ai istoricul pentru service auto si jurnalul de calatorii!  In plus, poti adauga profilul mai multor masini.

    Aplicatia Auto.ro
    , powered by Vodafone
    , este gratuita si se afla in topul preferintelor soferilor cu peste 230.000 de instalari pentru Android si iOS. A obtinut mai multe premii 1 in cadrul competitiilor de profil, pe baza criteriilor de creativitate & originalitate, functionalitate, relevanta, interactivitate, navigabilitate, grafic design, user experience, structura si rezultate.

    Instaleaza acum aplicatia Auto.ro!

    Vizualizari: 4185
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »