rss

Dacia Logan MCV Facelift: primele fotografii si informatii

  1. 15/05/2008
  2. Tags: Dacia logan mcv
    Vezi toate fotografiile (7)
    Noutatile din curtea Dacia nu mai contenesc sa apara. Dupa ce Auto.ro a prezentat primele poze reale cu Dacia Logan sedan facelift , versiune ce va fi lansata spre finele acestui an, dinspre Mioveni ne parvine o stire referitoare la o restilizare a Logan-ului MCV.

    Noua varianta break ar urma sa apara pe piata in 2009, odata cu SUV-ul mult trambitat. Surse din cadrul producatorului autohton de automobile au declarat agentiei Mediafax ca "Dacia va face un facelift la Logan MCV, lansarea fiind prevazuta in aceeasi perioada in care va fi lansat si SUV-ul, nu mai devreme".

    Francois Fourmont, directorul general al Grupului Renault in Romania, a declarat ca in saptamanile ce vor urma lansarii modelelor Sandero si Logan sedan facelift se va lua decizia daca vor fi produse versiuni restilizate si pentru celelalte modele din gama Dacia. Insa pozele de fata, care dupa toate probabilitatile sunt facute cu un telefon mobil in fabrica de la Mioveni, ca si in cazul sedan-ului, il contrazic si ne demonstreaza ca Renault/Dacia a luat deja in calcul modernizarea intregii game.

    Capacitatea de productie a uzinelor Dacia ar trebui sa creasca anul acesta la 350.000 de unitati anual, urmand ca in 2009 sa ajunga la 400.000 unitati pe an ca urmare a investitiilor de peste 300 de milioane de euro facute de Grupul Renault.

    Pentru galerie foto completa dati click pe prima poza sau click aici.
    Vizualizari: 2204