rss

Dacia Logan facelift: primele fotografii reale din fabrica de la Mioveni

  1. 02/05/2008
    Vezi toate fotografiile (14)
    Cu ceva timp in urma Auto.ro va prezenta cateva fotografii neoficiale in care erau infatisate cateva elemente ale Daciei Logan facelift , succesorul actualului model de mare succes Logan.

    Acum suntem in masura sa va aducem in fata ochilor primele fotografii reale cu Logan facelift. Spun "reale" si nu "oficiale" pentru ca aceste imagini au fost facute in interiorul fabricii de la Mioveni cu... un telefon mobil! Desi calitatea pozelor lasa de dorit, acestea sunt destul de clare incat sa distingem diferentele care vor face deosebirea intre cele doua generatii ale autovehiculului franco-roman.

    Dupa cum era de asteptat, Logan va primi noua sigla Dacia si o noua grila, identica cu cea pe care o regasim pe modelul Sandero si care se pare ca va deveni un lait-motiv al modelelor produse la Mioveni. Atat in fata, cat si in spate, marginile capotei, respectiv portbagajului au fost "imbracate" in bare cromate, menite probabil sa aduca un aer mai exclusivist ieftinului Logan.

    Printre modificarile care se observa cu ochiul liber mai amintesc spoilerul fata si blocurile optice, atat in partea frontala, cat si in spate. Dupa cum se poate observa din poze, interiorul nu a scapat nici el de modernizare si a primit mici retusuri.

    Dacia Logan facelift va debuta pe piata spre finele acestui an, la cateva luni dupa ce hacth-ul Dacia Sandero isi va face aparitia.

    Click pe prima fotografie sau click aici pentru galerie foto completa!
    Vizualizari: 2890