rss

Cristiano Ronaldo, viitor pieton?

  1. 10/01/2009
  2. Tags: Bentley Continetal, Cristiano Ronaldo, Ferrari 599 gtb, Manchester United
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dupa ce si-a facut praf Ferrari-ul 599 GTB cu doua zile in urma, fotbalistul lui Manchester United a fost vazut la volanul mai vechiului sau Bentley Continental GT Speed, o masina cam la fel de puternica si rapida ca si supercar-ul italian.

    Din pacate pentru Ronaldo, simpla distrugere a unui 599 GTB ar putea fi cea mai mica dintre probleme: din cate se aude, el nu mai poate fi asigurat.

    Ferrari-ul se afla in posesia starului portughez de cateva zile si drumul catre baza de antrenament a campioanei Europei a fost privit drept o excelenta oportunitate de a-i testa potentialul.

    Din pacate, in timp ce parcurgea un tunel de sub Aeroportul din Manchester, Cristiano Ronaldo a pierdut controlul bolidului si a lovit violent un parapet de protectie, chiar sub ochii coechipierului Edwin van der Sar (care il “urmarea” indeaproape la volanul Bentley-ului proprietate personala).

    Portarul lui Manchester United a sarit imediat in ajutorul atacantului lusitan, insa, din fericire, acesta a scapat nevatamat si a ajuns la antrenament in masina lui van der Sar.

    Faptul ca a facut zob o bijuterie mecanica de peste 220.000 de euro poate parea pentru orice muritor de rand o adevarata tragedie, insa ea paleste in fata unei alte probleme pe care Ronaldo trebuie sa o rezolve cumva: aproape nici o societate de asigurari nu mai vrea sa incheie un contract cu el.

    Desi posesorul unei colectii impresionante de masini – in afara de noua lui masina de servici, Conti GT Speed, actualul detinator al “Balonului de Aur” mai are in garaj un Bugatti Veyron, un Rolls Royce Phantom Drophead Coupe, doua Porsche Cayenne si un BMW M6 –, Ronaldo ar putea ajunge simplu pieton in Marea Britanie fiindca accidentul pe care tocmai l-a avut i-a facut pe asiguratori sa fuga de el ca Necuratul de tamaie.

    Apetitul fotbalistilor din Premier League pentru masini de lux foarte puternice si rapide a devenit proverbial in ultimii ani, iar societatile de asigurare gasesc extrem de riscante contractele incheiate cu ei. “Nu se pune doar problema costului unei asemenea masini. Imaginati-va ca ar putea exista trei fotbalisti intr-o singura masina si, in urma accidentului, ar suferi rani care i-ar putea impiedica sa mai joace. Ar trebui sa le platim bani pentru salariile care nu si le vor mai lua, plus sume enorme sponsorilor cu care nu au si-au dus la bun sfarsit contractele. Iar acesta ar fi doar inceputul” a declarat un purtator de cuvant al unei agentii din Insula.

    Sigur, nu toata lumea refuza sa stea de vorba in acest sens cu Ronaldo, insa o noua polita de asigurare il va costa extrem de scump pe briliantul lui Manchester.

    Adrian Flux, manager la o firma de profil, spune ca totul depinde de cati bani este pregatit sa plateasca. “Minimul teoretic este de circa 45.000 de euro, dar este posibil ca, in realitate, suma sa fie mult mai mare”, a declarat Flux.

    Mare branza – o sa-si ia Breguet-ul cu diamante luna viitoare...

    Vizualizari: 1664
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »