rss

Cristiano Ronaldo si-a distrus bunatate de Ferrari

  1. 09/01/2009
  2. Tags: Cristiano Ronaldo, Ferrari, Machester Ronaldo
    Vezi toate fotografiile (1)

    Tanarul fotbalist portughez al lui Manchester United, Cristiano Ronaldo, a scapat nevatamat dupa ce masina sa – un Ferrari 599 GTB – s-a izbit de o bariera de pe marginea drumului, exact la iesirea de pe Aeroportul din Manchester.

    Ronaldo, care a inscris 42 de goluri pentru clubul sau in competitiile sezonului 2007-2008, a scapat fara nici un fel de leziuni, insa frumosul sau Ferrari a suferit o dauna totala.

    Accidentul a avut loc joi, 8 ianuarie 2009 in jurul orei 10.20. Fotbalistul de 23 de ani se pare ca se afla singur in masina in momentul accidentului.

    Bolidul avea sub capota un motor V12, ce producea 620 CP si putea atinge lejer viteza de 330 km/h . Spunem avea, intrucat accidentul a fost indeajuns de violent pentru a retrage masina din circulatie.

    Detinatorul titlului “Fotbalistul anului in Europa” a devenit foarte repede o figura controversata nu numai in cadrul clubului pentru care activeaza, dar si pentru intreaga comunitate internationala a fotbalului.

    De exemplu, pe parcursul CM 2006, el a fost suspectat de a fi influentat acordarea cartonasului rosu coechipierului sau, Wayne Rooney, in ultimele 15 minute ale finalului de meci.

    Vizualizari: 1467