rss

Concept Dacia Logan Pick-Up realizat in Centrul Renault de la Bucuresti

  1. 30/05/2008
  2. Tags: Dacia, Dacia pick-up, Pick-up
    Vezi toate fotografiile (6)

    Vineri, cu ocazia deschiderii oficiale a Centrului de Design Renault Europa Centrala , a fost prezentat un concept realizat in intregime de echipa de aici, formata in prezent din 15 oameni, dintre care noua sunt romani.

    Conceptul, care se bazeaza pe platforma Logan-ului, a fost descris de catre Patrick LeQuement, director de design Renault, ca un "pick-up ameliorat" si a fost preferat de grupul francez in dauna altor proiecte intru-cat "pick-up-urile sunt legendare in Romania, dar si in lume", transmite Hotnews.

    Pentru cei care deja isi fac planuri sa achizitioneze masina din imagine, trebuie spus ca, asa cum a precizat LeQuement, acesta este doar un exercitiu de design, care nu a primit nici macar un nume si nu a fost gandita pentru a intra in productia de serie.

    Centrul din Romania va participa la concursuri internationale de design, alaturi de celelalte sase centre pe care Renault le are la nivel global, iar la anul, la saloanele auto de la Geneva sau Frankfurt, va fi expus un concept realizat exclusiv in Romania.

    Sursa: Hotnews.ro


     

    Vizualizari: 2472
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »