rss

Centru de Design Renault la Bucuresti

  1. 26/05/2008
  2. Tags: Renault Technologie Roumanie
    Vezi toate fotografiile (1)
    Renault au anuntat ca la 30 mai va deschide la Bucuresti noul Centru Renault de Design Europa Centrala, unde vor fi proiectate viitoarele modele Renault, Nissan si Dacia destinate pietelor emergente.

    Centrul va fi amplasat pe strada Pitar Mos, la numarul 12, iar la evenimentul de deschidere vor participa Patrick le Quement, director Design Industrial Renault, primul ministru Calin Popescu Tariceanu si ambasadorul Frantei in Romania, Henri Paul.

    Activitatea de design de aici va fi complet separata de Renault Technologie Roumanie (RTR), centru ce va functiona la Titu, in judetul Dambovita. Lucrarile de constructie la RTR vor demara la jumatatea acestui an, urmand ca primul autovehicul desenat in studioul de la Titu sa fie lansat in 2011. Compania franceza va investi in 2009 pentru constructia acestui centru 100 de milioane de euro, investitiile totale ale Grupului Renault in Romania urmand sa se ridice la peste jumatate de miliard de euro in urmatorii trei ani.

    Recent, Renault au inaugurat la Mioveni o fabrica de cutii de viteze, care a costat grupul francez 146 de milioane euro.
    Vizualizari: 2353