rss

Cinci trucuri pentru un pret maxim

  1. 29/02/2008
  2. Tags: Pret maxim, Vanzare masina
    Vezi toate fotografiile (1)
    Doriti sa vindeti masina pe care o detineti si doriti sa obtineti un pret cat mai bun? Ei bine, dincolo de sansa, trebuie sa munciti un pic si sa tineti seama de cateva lucruri extrem de importante.

    1. Stabilirea pretului
    Masina trebuie evaluata corect. Ca indrumare poti sa folosesti ghidurile pentru masini second-hand, dar si rubricile de anunturi, fie ca este vorba de cele publicate in presa scrisa, ori de site-urile de vanzari. Poti sa faci un drum si la o companie specializata in comercializarea de automobile la mana a doua. De-acolo vei obtine probabil o varianta de pret mai mica, dar o poti folosi drept reper pentru suma minima.

    2. Fa publicitate masinii tale!

    Trebuie neaparat sa-ti faci publica intentia de a vinde automobilul si este bine sa folosesti cat mai multe canale de comunicare. Nu uitati sa oferiti toate datele importante: marca si modelul, anul fabricatiei, culoarea, date privind motorul, echiparea si numarul kilometri parcursi. Nu incercati sa pacaliti potentialul client, nu infloriti frazele si cautati sa va rezumati la informatiile pe care ati dori sa vi le ofere un proprietar daca dumneavoastra ati cumpara masina.

    3. Pregatiti masina
    |nainte de a da anuntul, faceti o revizie tehnica, pentru ca automobilul sa nu aiba probleme. Nu faceti insa reparatii majore, pentru ca acestea ar putea costa mai mult decat ati castiga vanzand masina in starea in care se afla. Treceti si pe la o spalatorie profesionala. O masina curata reprezinta un atu in fata altor concurente de pe piata.

    4. Raspundeti la obiect intrebarilor clientului
    |n momentul in care sunteti contactat de un  potential cumparator, onestitatea este elementul cheie. Raspundeti la obiect si oferiti toate detaliile cerute. Va va ajuta sa economisiti timp si sa convingeti clientul. |n plus, programati o intalnire cu fiecare persoana care va suna, pentru ca intr-o discutie directa veti putea lamuri lucrurile inca de prima data.

    5. Atentie la bani si la acte
    Asigurati-va intotdeauna ca primiti banii. Cereti cash, cecuri cu acoperire, sau mergeti cu viitorul proprietar la banca pentru a face transferul in contul dumneavoastra. Finalizati actele doar in momentul in care ati primit intreaga suma.

     
    Vizualizari: 2031
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »