rss

Ce masina ai alege acum?

  1. 08/01/2009
    Vezi toate fotografiile (1)

     


    Primul lucru la care trebuie sa te gandesti cand vrei sa-ti cumperi o masina este daca ai nevoie de una noua. La aceeasi suma ai putea cumpara masina pe care ti-o doresti cu echipari mai bune, sau chiar poti urca cu o clasa. Masinile noi se devalorizeaza cel mai mult in primele 12 luni, in care se pierd cateva mii de euro, in timp ce la masinile second devalorizarea continua intr-un ritm mult mai lent.

    Autoturismele noi au totusi avantajul costurilor scazute de intretinere, iar garantia acopera o plaja larga de defectiuni. Totodata o poti configura dupa propriile dorinte, pornind de la motorizari pana la culori, fara a fi nevoit sa te multumesti cu ce a ales altcineva inaintea ta. Daca vrei sa pastrezi masina pentru o perioada mai lunga cea mai buna optiune este o masina noua, deoarece costul de intretinere va fi mult mai mic. Insa pentru maxim 3-4 ani, un autoturism second bine intretinut ar putea fi solutia optima. Poti economisi bani la pretul masinii insa timpul alocat intretinerii va fi mai mare.

    Cand alegi masina noua trebuie sa tii cont de nivelul de echipare si motorizare, rezultatele la testele de siguranta, sa te gandesti daca iti poti permite sa intretii o masina cu motor cu capacitate mare. Pentru o masina second hand poti sa apelezi la serviciile unui service specializat in diagnosticare auto, pentru a vedea daca masina a fost avariata, sa nu aiba prea multi kilometri la bord, sa fie intr-o stare generala buna.

    Voi ce ati alege?





     

    Vizualizari: 2045
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »