rss

Capitala va avea prima statie de alimentare a masinilor electrice

  1. 29/04/2013
  2. Categoria: Bentley
  3. Tags: electric
    Vezi toate fotografiile (1)

    Bucurestiul va avea prima statie de alimentare pentru autovehicule electrice. In zona Unirii vor fi amenajate 24 de locuri de parcare pentru sase module de statii de alimentare, conform unui proiect de hotarare adoptat sambata de consilierii generali ai Capitalei, anunta Mediafax.

    Consiliul General al Municipiului Bucuresti a adoptat, in sedinta de sambata, proiectul de hotarare privind constructia primei statii de alimentare pentru masinile electrice in Capitala.

    Potrivit expunerii de motive din proiectul de hotarare, municipalitatea planuieste sa amenajeze 24 de locuri de parcare pentru implementarea a sase module de statii de alimentare a automobilelor electrice in cadrul unui proiect pilot de incurajare a dezvoltarii automobilului electric.

    "Avand in vedere ca printre marii producatori auto prezenti in Romania sunt si pionierii automobilului electric, se evidentiaza, astfel, oportunitatea incurajarii dezvoltarii si sustinerii automobilelor electrice", se arata in document.

    Statia pilot de alimentare a automobilelor electrice va fi amplasata  pe Bulevardul Unirii, vizavi de strada Anton Pann.

    Vizualizari: 5120