rss

BMW imprumuta 10 Mini E Primariei New York-ului

  1. 17/01/2009
  2. Tags: BMW , BMW, electric, Mini E
    Vezi toate fotografiile (1)


    BMW a anuntat ca va imprumuta zece autoturisme Mini E Primariei New York-ului pentru a fi folosite in cadrul unui proiect demarat de o unitate de ordine publica denumita Street Condition Observation Unit (SCOUT).
     
    Cele zece Mini electrice sunt doar o parte din cele 500 de autoturisme pe care constructorul bavarez le aduce in SUA in cadrul unui program de dezvoltare si promovare.

    Din cele 500 de exemplare exportate, 450 vor putea fi imprumutate la suma de 800 de dolari pe luna pe pietele din New York-New Jersey si sudul Californiei iar restul de 50 de unitati vor fi folosite in programe de promovare asemanatoare initiativei SCOUT din New York.

    BMW spera ca prin intermediul acestor programe sa primeasca un feedback in legatura cu modelul sau electric si sa colecteze date despre comportamentul acestuia intr-o varietate de conditii.

    Mini E beneficiaza de un propulsor electric care dezvolta 204 CP si un cuplu de 220 Nm. Sprintul pana la 100km/h se realizeaza in 8,2 secunde, viteza maxima inregistrata fiind de numai 150 km/h. Autonomia lui Minie E este de 240 km.
    Vizualizari: 1066