rss

Th!nk City a fost omologat pentru Europa

  1. 12/05/2009
  2. Tags: electric, Europa, th!nk city
    Vezi toate fotografiile (1)

    Th!nk City Ev a fost  deja complet omologat pentru circulatia pe drumurile europene. Noul certificat va permite mult mai repede introducerea vehiculului electric pe toate pietele europene.
    Modelul a primit certificatul de omologare din partea organismului olandez RDW, in prezenta Ministrului Transportului din Olanda.

    “Avem ambitia de a stimula introducerea mobilitatii durabile, si sunt bucuros ca primul certificate European de omologare a fost emis in Tarile de Jos, prin autoritatea de certificare RDW. In prezent,lucram la  un plan pentru a sustine  introducerea pe piata auto a autoturismelor “curate”. Acest plan va fi prezentat inainte de vara”, a declarat ministrul.

    Certificatul, introdus la 1 mai de catre organismul olandez de certificare RDW, este destinat pentru a elimina barierele comerciale si, in acelasi timp, sa garanteze ca vehiculul este in acelasi timp in conditii de siguranta si de protectie a mediului. Certificatul va permite ca Th!nk sa fie inregistrat in fiecare stat membru al Uniunii Europene fara sa fie nevoie de testari si aprobari.

    Th!nk City poate sa atinga o viteza maxima de 100 km/h si are o autonomie de 180 km. Incarcarea completa a bateriilor poate sa dureze pana la 13 ore.

    Vizualizari: 1006