rss

Mission One, motocicleta electrica care a atins viteza de 240 km/h (+ video)

  1. 18/09/2009
  2. Tags: electric, mission one, motocilceta, Record
    Vezi toate fotografiile (1)

    Producatorul motocicletei electrice Mission One a testat exemplarul sau cu emisii zero, Mission One, la inceputul acestei luni la Bonneville Speedway.

    In urma testeleor, motocicleta a reusit sa stabileasca un record de 240 km/h, depasind in acest fel modelele din clasa sa, care folosesc carburant conventional.

    Echipa Mission Motors Misiunea a incercat sa imbunatateasca performantele motocicletei, care acum a devenit cea mai rapida motocicleta electrica de strada din lume.

    Cel care a obtinut recordul de viteza este de fapt, un prototip al motocicletei electrice de serie, care va intra in vanzare anul viitor. Aceasta este alimentata de o baterie litiu-ion, care are o autonomie de 240 km  si care poate fi reincarcata in doar doua ore.

    Compania va comercializa anul viitor Premier Limited Edition a Mission One, editie care dispune deja de 50 de unitati disponibile pentru rezervare.

    "Am incredere in aceasta realizare extraordinara e echipei noatre de ingineri. Am stabilit acest record la prima noastra vizita la Bonneville Salt Flats, in conditii neprielnice", a declarat Edward West, fondatorul si presedintele Misiunea Motors.

    Desi producatorul nu a anuntat o cifra exacta de comercializare a motocicletei electrice, zvonurile indica ca pretul acesteia va fi situate in jurul valorii de 69.000 de dolari.

    Vizualizari: 1214
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »