rss

Iata lucrarile inscrise in LA Auto Show Design Challenge 2009 (cu galerie foto)

  1. 05/11/2009
  2. Tags: Audi, Design, Galerie foto, GM, Honda, LA Auto Show Design Challenge, Mazda, Nissan, Toyota
    Vezi toate fotografiile (29)

    Mai multe echipe s-au inscris deja in concursul de design ce se va desfasura anul acesta in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles si care are ca tema "Youthmobile 2030". Designeri de la GM, Honda, Mazda, Nissan, Toyota si Audi s-au inghesuit sa-si depuna lucrarile, care mai de care mai... fanteziste.

    De exemplu, japonezii de la Honda vor prezenta un autovehicul care "incorporeaza ADN uman", solutie ce-i permite sa isi schimbe forma, culoarea si materialele. Nissan se gandeste la o masina "eco-neutral", Mazda vrea sa atraga antreprenorii tineri, iar Audi va schita un vehicul care sa "citeasca" miscarile soferului pentru a-i anticipa intentiile. Toyota a proiectat pentru competitia gazduita de expozitia din Orasul Ingerilor un automobil incarcat de tehnologie de ultima ora, dintre care amintim reteaua de socializare si roti care transforma forta de frecare in energie, in timp ce GM se gandeste la pasionatii de jocuri video.

    Din juriul care va decide castigatorul fac parte nume sonore din industria auto, precum Tom Matano, Directorul sectiei de design din cadrul Academiei de Arta din San Francisco si Jason Hill, "parintele" lui Aptera.

    Vizualizari: 1507
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »