rss

Ford S-Max a fost ales ca mijloc de trasport pentru turneul trupei Spandau Ballet

  1. 21/10/2009
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: Ford, S-Max
    Vezi toate fotografiile (1)

    Ford S-MAX a fost selectat de trupa anilor '80, Spandau Ballet, ca mijloc de transport in timpul turnelului lor din 2009 – "Reformation Tour".

     

    Formatia, care s-a reunit din nou pentru prima data in 20 de ani, va performa in Irlanda si Marea Britanie in luna octombrie. Ford a imprumutat mai multe modele S-MAX Titanium pentru ca acestia sa se deplaseze in timpul turneului.

     

    "Sa aduni membrii trupei si sa faci astfel incat acestia sa ajunga la timp este crucial pentru succesul programului, si multumita companiei Ford putem face acest lucru usor cu S-MAX." a declarat Peter Hillier, manager al turneului Spandau Ballet.

     

    Solistul, Tony Hadley, conduce un S-MAX Titanium 2.0TDCi Automatic din luna iunie, atunci cand trupa a anuntat pentru prima data turneul."Am vrut o masina eleganta si confortabila pentru calatorii lungi, iar S-MAX se potriveste perfect", a spus Hadley.

     

    Hadley si-a preluat S-MAX-ul Titanium 2.0TDCi automat de la Centrul Ford Heritage din Dagenham, unde a avut sansa sa retrsiasca amintiri vechi privind si conducand modele Ford notabile din trecut, printre care Ford Capri si Grenada, de la sfarsitul anilor '70 si Ford Sierra RS Cosworth din 1987.

     

    Spandau Ballet este o trupa britanica formata in Londra la sfarsitul anilor '70. Initial muzica lor era un mix de funk, jazz, soul si pop electronic. S-au despartit in 1990, dar si-au anuntat revenirea in 2009 cu acest turneu- “Reformation Tour” - care a inceput in luna octombrie.

     

    Vizualizari: 1557