rss

Alfa Milano (Giulietta): prima fotografie oficiala

  1. 02/12/2009
  2. Tags: alfa 147, alfa milano, Alfa Romeo, alfa romeo giulietta
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dupa o serie de poze-spion si randari computerizate, Alfa Romeo a publicat prima imagine oficiala cu noul hatchback compact Milano, inlocuitorul actualului 147, care va fi lansat anul viitor.

    Desi pe placuta de inmatriculare situata in partea stanga a partii frontale este scris Alfa Milano, italienii nu s-au decis inca asupra denumirii finale, care ar putea fi Giulietta. Oficialii companiei au insa timp suficient sa se hotarasca, noul model urmand sa fie dezvelit in cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie 2010.

    Din primele informatii reiese ca succesorul lui 147 este construit pe aceeasi platforma C-Evo dezvoltata de Grupul Fiat, pe care stau si modelele Bravo si Delta, si va fi realizat doar in versiune cu cinci usi. Noul Milano (Giulietta) masoara 4.350 mm in lungime, 1.460 mm in inaltime si are o latime de 1.800 mm, in timp ce ampatamentul este de 2.630 mm, ceea ce inseamna ca este ceva mai lung, mai inalt si mai lat comparativ cu 147. De asemenea, volumul portbagajului este de 350 de litri.

    In momentul lansarii pe piata, preconizata pentru primavara anului viitor, noul model compact de la Alfa Romeo va fi oferit in patru versiuni de motorizare, doua pe benzina si doua dieseluri, toate turbo: 1.4 MultiAir de 120 si 170 CP, respectiv, 1.6 JTDM de 105 CP si 2.0 JTDM de 170 CP. Ulterior, va fi introdusa versiunea sport denumita "Quadrifoglio Verde" (n.n. - trifoi cu patru foi), care va concura in segmentul hot-hatch-urilor cu VW Golf GTI si Renault Megane RS. Versiunea de top Milano (Giulietta) va fi animata de un propulsor pe benzina turbo cu 4 cilindri de 1,7 litri ca[abil sa dezvolte o putere maxima de 235 CP.

     

    Vizualizari: 1722