rss

Brady a castigat cel mai bun dealer Skoda din Romania in 2010

  1. 03/02/2011
  2. Categoria: Skoda
  3. Tags: Skoda
    Vezi toate fotografiile (1)

    Partenerul Auto.ro, Brady Auto Center, a primit, pentru a 3-a oara, distinctia de “Dealerul Anului” pentru rezultatele din 2010, din partea Porsche Romania si Skoda-Auto, in cadrul Conferintei Nationale a Distribuitorilor Skoda care a avut loc la mijlocul lunii ianuarie 2011, la Bucuresti.


    Criteriile care au stat la baza acordarii acestui premiu au fost: atingerea planului de vanzari masini noi si piese originale Skoda si evolutia fata de anul precedent, campaniile de promovare derulate si participarea la actiunile importatorului, calitatea lucrarilor din service si, nu in ultimul rand, gradul de satisfactie al clientilor.


    Dealer-ul Brady a avut astfel o contributie importanta la succesul marcii cehe pe piata din Romania cu cele peste 800 de autoturisme Skoda livrate in 2010, respectiv o cota de piata de 10% in reteaua celor 32 de dealeri autorizati. A fost apreciata de asemenea si evolutia dealerului Skoda din Bucuresti in ceea ce priveste calitatea proceselor de servisare auto.


    Peste 60% din vanzarile dealerului Skoda, Brady Auto Center, s-au realizat prin programul Remat care a avut un real succes in randul iubitorilor de Skoda.


    Specialistii in domeniul auto estimeaza pentru 2011 o crestere mica a vanzarilor de autoturisme noi fata de anul trecut, cu suportul noului program de casare care va continua si anul acesta incepand din 15 februarie 2011. Concurenta va fi insa din ce in ce mai puternica, de aceea Brady Auto Center va incerca sa se diferentieze cu oferte speciale, adaptate nevoilor clientilor sai.


    Brady Auto Center, dealer autorizat Skoda si Weltauto & service autorizat Skoda si Volkswagen din Bucuresti, ofera produse si servicii auto integrate - vanzari autoturisme Skoda noi, masini de ocazie, buy-back, drive-test, service auto grup VW, piese si accesorii originale, inchirieri auto, finantare si asigurare, tractari auto non-stop, management de flote - sustinute de oferte speciale adaptate cerintelor clientilor sai.

    Mai multe detalii aflati dand click pe www.bradytrade.ro

    Vizualizari: 4086