rss

Skoda Superb facelift: primele imagini au aparut mai devreme pe mai multe site-uri din China

  1. 23/01/2019
  2. Categoria: Skoda
  3. Tags: Skoda Superb, skoda superb facelift, Superb, superb facelift
    Vezi toate fotografiile (3)

    A treia generatie Skoda Superb a fost lansata in 2016 astfel ca dupa 3 ani de cariera are nevoie de un facelift. Inginerii lucreaza de zor la prototipuri, mai ales ca lansarea oficiala se aproprie cu pasi repezi.

    Skoda nu a precizat inca data exacta, dar toata lumea se asteapta sa faca cunostinta cu nava amiral a cehilor in martie la Salonul Auto de la Geneva.

    Primele poze au aparut insa mai devreme pe mai multe site-uri din China si arata noul Superb facelift in toata splendoarea lui. Partea frontala nu este schimbata, cu exceptia luminilor de ceata care sunt acum mai inguste si grafica farurilor care in sfarsit trec la tehnologia full-LED.

    Cele mai mari schimbari au fost facute in partea din spate, acolo unde echipa de creatie a unit stopurile cu o banda cromata iar logo-ul Skoda de pe portbagaj a fost inlocuit cu numele constructorului ceh de automobile. Acelasi artificiu de design l-am intalnit pentru prima data la noua Skoda Scala.

    Gama de motorizari ramane si ea in mare parte neschimbata, cu mentiunea ca nava amiral a cehilor va fi disponibila si intr-o versiune plug-in hybrid, o premiera pentru Skoda.

    Vizualizari: 4538
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »