rss

Cehii de la Skoda sunt sufocati de cererile din ce in ce mai mari. Se ia in calcul construirea unei uzine in afara Cehiei

  1. 22/03/2018
  2. Categoria: Skoda
  3. Tags: cereri skoda, productie skoda, Skoda, skoda romania, uzina skoda
    Vezi toate fotografiile (1)

    Popularitatea tot mai mare de care se bucura Skoda aduce cu ea si unele probleme. Pentru a putea onora toate comenzile, uzina principala a cehilor lucreaza de ceva timp la capacitate maxima iar reprezentantii au fost nevoiti sa se gandeasca la masuri suplimentare.

    Spre exemplu, saptamana de lucru ar putea fi extinsa de la 5 la 6 zile iar numarul de angajati sa creasca cu 3.000. Sindicatele s-au opus imediat, astfel ca acum producatorul din Mlada Boleslav cauta alte solutii.

    Prima varianta luata in calcul este utilizarea altor uzine din cadrul Grupului Volkswagen, care in prezent nu lucreaza la capacitate maxima. Acest lucru este putin probabil, avand in vedere ca si Volkswagen, cat si Audi sau Seat se bucura de cereri record.

    Oficialii cehi se gandesc chiar sa construiasca o noua uzina in afara tarii, care sa fie folosita ulterior si de alte branduri din cadrul gigantului german.

    "Suplimentarea capacitatii este esentiala pentru a fi capabili sa facem fata cererii in crestere. De ceva timp producem masini la capacitate maxima," recunosc oficialii marcii.

    Citeste mai multe pe 4tuning.ro

    Vizualizari: 3000