rss

Anvelope de iarna CADOU pentru Skoda de la Brady

  1. 23/11/2010
  2. Categoria: Skoda
  3. Tags: anvelope iarna, brady, Skoda
    Vezi toate fotografiile (1)

    Iarna asta ne-am propus sa construim impreuna un om de zapada. Dar nu un om de zapada oarecare, ci unul special care nu se topeste si care ne poarte de grija.

    Asa a inceput povestea omului de zapada Brady, cu corp de cauciuc si palarie de tinichea.

    Omul de zapada Brady poate fi si partenerul tau de drum pentru ca Brady iti ofera acum un set de anvelope de iarna CADOU pentru orice autoturism Skoda nou achizitionat de la Brady in perioada 23 nov. 2010 - 31 ian. 2011.

    Te asteptam in showroomul Brady din Bd. Iuliu Maniu, sector 6, Bucuresti pentru a comanda impreuna masina care ti se potriveste. Fie ca este vorba de un model fiabil ca Skoda Octavia sau de o masina cocheta ca Fabia facelift, de limuzina Skoda Superb, de versatilul Roomster sau de indraznetul Yeti, Brady iti ofera consultanta pentru a face o alegere inteligenta.

    Suna acum la 021-318.76.50 sau scrie-ne pe adresa de email vanzari at bradytrade.ro pentru mai multe detalii si configurari auto.

    Pentru ca Brady este prietenul masinii tale.

    Brady Auto Center, dealer autorizat Skoda si Weltauto, ofera produse si servicii integrate - vanzari autoturisme Skoda noi, masini de ocazie, buy-back, drive-test, service Skoda si Volkswagen, inchirieri auto, finantare si asigurare, tractari auto non-stop, management de flote - sustinute de oferte speciale adaptate cerintelor clientilor sai.

    Vizualizari: 3510
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »