rss

Viitoarele modele Skoda vor avea un design mai indraznet

  1. 19/10/2009
  2. Categoria: Skoda
  3. Tags: Skoda, Skoda Auto, Sportscar
    Vezi toate fotografiile (1)

    Cehii de la Skoda doresc sa patrunda pe noi piete de desfacere, iar pentru asta vor dezvolta pentru viitoarele modele pe care le vor produce un nou limbaj de design avangardist, mult mai indraznet decat cel actual.

    Karl Neuhold, unul dintre designerii sefi ai companiei din Mlada Boleslav si omul din spatele noii Skoda Superb Break, a declarat ca imaginea Skoda a fost asociata intotdeauna cu un excelent raport calitate-pret, insa acum marca doreste sa se concentreze pe design.

    Oficialul Skoda spune ca se va incerca gasirea unui limbaj de design mai special prin care viitoarele modele sa devina mult mai aratoase si care sa-i faca pe cei de la volan sa se simta "bine imbracati". Bineinteles, masinile Skoda nu vor pierde la capitolul calitate sau spatiu, caracteristici care le-au facut faimoase pretutindeni.

    In particular, Neuhold a precizat ca modele precum viitoarea Octavia vor primi un un design care nu va putea fi considerat doar "o simpla evolutie" a actualei generatii, ci va fi "un mare pas inainte".

    Desi nu este nimic oficial, ideea unui model sport Skoda nu este exclusa. "Mai intai va trebui sa ne facem temele si de abia dupa aceea ne vom putea concentra pe produse de nisa.

    Vizualizari: 1856
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »