rss

Skoda Superb Greenline, masina oficiala a Summit-ului de la Praga

  1. 04/04/2009
  2. Categoria: Skoda
  3. Tags: Mitsubishi, New york, Outlander GT, SUV
    Vezi toate fotografiile (3)

    Cea mai ecologica versiune a varfului de gama Skoda, Superb Greenline, va fi masina oficiala cu care Guvernul Cehiei va transporta ministrii si delegatii Uniunii Europene care vor vizita tara cu prilejul Summit-ului care are loc in acest weekend, la Praga.

    In total, Skoda a pus la dispozitie 27 de vehicule pentru acest eveniment, la care si-a anuntat prezenta si presedintele american Barak Obama la prima sa vizita oficiala in Europa de cand a fost ales in fruntea Statelor Unite.

    Totusi, nu va asteptati ca Obama sa se plimbe cu unul dintre aceste modele ecologice, oricat de pozitiva ar fi atitudinea sa vizavi de ocrotirea mediului inconjurator si oricat de mult sprijin politic ar acorda presedintele de la Casa Alba vehiculelor ecoologice.

    Potrivit informatiilor oficiale furnizate de cei de la Skoda, flotila de 27 de modele Skoda Superb Greenline, care sunt toate echipate cu motorul turbodiesel 1.9TDI de 105 CP, sunt creditate cu un consum mediu de doar 5,1 l/100 km si cu un nivel al emisiilor de noxe de 136 grame CO2 per kilometru.

    Vizualizari: 1842