rss

Noua Skoda Superb a fost lansata in China sub numele de Hao Rui

  1. 19/08/2009
  2. Categoria: Skoda
  3. Tags: Skoda, Skoda Superb
    Vezi toate fotografiile (1)

    Producatorul ceh Skoda a lansat pe piata chineza noua Superb, sub numele de Hao Rui. Evenimentul a avut loc la doua luni dupa ce a inceput productia Hao Rui in China.

    “China a devenit una dintre cele mai importante piete in strategia globala Skoda. Mai mult, acest stat joaca un rol semnficativ in dezvoltarea brandului. Prin urmare, lansarea Superb Hao Rui este un pas important in extinderea pe piata chineza. Numai luna precedenta am livrat clientilor chinezi 56.000 de unitati Skoda”, a declarat Reinhard Jung, purtator de cuvant Skoda.

    “Aceste cifre indica o crestere de 57,2% fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar noua Superb ar trebui sa conduca la o alta evolutie a vanzarilor”, a completat oficialul Skoda.

    Hoa Rui va fi disponibila cu patru niveluri de echipare: Classic, Comfort, Comfort+ si Elegance, la care se adauga gama de motorizari formata din 1.4 TSI, 1.8 TSI si 2.0 STI.

    Astfel, Superb Hao Rui se alatura celorlalte modele existente in China, precum Octavia Ming Rui si Fabia Jing Rui. Iar daca suneti suriosi sa aflati ce care este semnificatia numelui, aflat ca Hao Rui inseamna "mai mult decat va puteti imagina" sau "infinit".

    Vizualizari: 1417