rss

Skoda a dezvaluit noile Octavia vRS si Octavia Scout

  1. 21/04/2009
  2. Categoria: Skoda
  3. Tags: Octavia vRS, Scout, Skoda, Skoda Auto, Skoda octavia
    Vezi toate fotografiile (5)

    La sapte luni dupa lansarea noii Octavia, constructorul din Mlada Boleslav a dezvaluit astazi primele fotografii si detalii oficiale referitoare la noile Octavia vRS si Octavia Scout, care au primit imbunatatiri de ordin estetic pentru a putea fi aliniate la actuala gama de modele Skoda.

    Varianta sportiva Octavia vRS a fost extrem de populara pretutindeni inca din momentul introducerii sale in 2000 in gama cehilor, fiind comercializata in peste 60.000 de exemplare, 70% dintre acestea fiind in versiune Estate. Noua vRS a primit o grila frontala redesenata pe care troneaza logo-ul vRS colorat in rosu si verde, care este incadrata de aceleasi blocuri optice care au debutat pe versiunea standard a noii Octavia si care, in premiera, sunt adaptive si includ lumini cu xenon.

    De asemenea, masina are inca doua noi caracteristici. Este vorba despre un nou set de proiectoare de ceata, ce pot fi comandate optional cu functie "cornering", precum si de noile LED-uri montate chiar deasupra proiectoarelor, care sunt destinate mersului pe timp de zi. aspectul exterior al masinii este completat de noile blocuri optice spate, jantele din aliaj Neptun de 18 inch, suspensia sport (acum de 127 mm), vopseaua metalizata. In plus, comparativ cu precedentul model, noua vRS cantareste mai putin cu 20 kg (versiunea pe benzina) si cu 15 kg (diesel).

    Noua Octavia vRS este oferita in doua versiuni de motorizare. Una pe benzina, 2.0 TFSI de 200 CP, care consuma in medie 6,2 litri de benzina la fiecare 100 km parcursi si degaja in aer 175 g CO2/km, si un turbodiesel 2.0 TDI CR de 170 CP, care este creditat cu un consum mixt de 4,7 l/100 km si un nivel al emisiilor de 150 g/km. Ambele motoare sunt legate la o transmisie DSG cu 6 trepte.

    Vanduta in peste 22.000 de exemplare de la introducerea sa in 2007, Skoda Octavia Scout a primit o noua grila a radiatorului, noi blocuri optice frontale, protectiile din plastic negru caracteristice pentru acest model, scuturi metalice fata/spate, in timp ce garda la sol este de 179 mm. Modelul este echipat cu cea de-a patra generatie a sistemului de tractiune integrala Haldex, care este capabil sa transmita pana la 86% din cuplu catre roata cu aderenta mai mica.

    Noua Octavia Scout este disponibila tot in doua variante de motorizare, una pe benzina 1.8 TSI de 160 CP si un turbodiesel 2.0 TDI PD PDF de 140 CP, ambele fiind conectate la o cutie de viteze manuala cu 6 trepte.

    Vizualizari: 3697
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »