rss

Vrei de pe eBay: Shelby Mustang din 2007 cu look de... Shelby Mustang din 1969

  1. 08/09/2009
  2. Categoria: Shelby
  3. Tags: Ebay, Mustang, Retrobuilt, Shelby
    Vezi toate fotografiile (12)

    Problema cu masinile vechi este ca ruginesc, iar atunci cand nu o fac probabil ca sunt bine ingrijite si deci destul de scumpe.

    Regula este cu atat mai valabila cand vine vorba de modele retro valoroase, asa cum este Ford Mustang; noroc ca indivizii de la Retrobuilt au venit cu o alternativa interesanta: un Mustang 2007 modificat astfel incat sa semene cu un model cu 40 de ani mai in varsta.

    De la distanta, poti jura ca urmeaza sa te apropii de unul dintre cele mai bine restaurate modele Shelby Mustang fabricate in ajunul anilor ‘70, iluzia staruind pana ce fie proprietarul, fie amicul insotitor cu ochi avizat iti atrage atentia asupra faptului ca eleronul este mai lat (cu circa 10 cm), iar proportiile masinii sunt un pic diferite de ale originalului.

    Nu-i bai: important este faptul ca designul caroseriei din otel si fibra de sticla (folosita la fabricarea aripilor fata, capotei motorului, aripilor posterioare si capacului de portbagaj) arata pur si simplu foarte bine, iar licitatia in defasurare pe eBay anunta un adevarat chilipir.

    Vizualizari: 2175
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »