rss

Saab 9-5 SportCombi, prima imagine oficiala

  1. 20/01/2011
  2. Categoria: Saab
  3. Tags: 9-5 SportCombi, Saab
    Vezi toate fotografiile (1)

    Saab a publicat prima imagine oficiala cu versiunea break a limuzinei 9-5, aceasta urmand a debuta cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din martie. Livrarile vor demara abia in toamna.

    Gama de motorizari va fi preluata de pe sedanul Saab 9-5, precum si sistemul de tractiune integrala XWD si posibilitatea alegerii de transmisii manuale ori automate.

    Saab 9-5 SportCombi mai beneficiaza de controlul adaptiv al sasiului Saab DriveSense, tempomat adaptiv, faruri adaptive Bi-Xenon Smart Beam, acces si demaraj fara cheie, climatizare cu trei zone si afisajul Pilot Head-up Display care proiecteaza informatia pe parbriz ca in avioane.

    Spatiul oferit bagajelor este mai mult decat generos, bancheta din spate fiind rabatabila fractionat (60/40). Aceasta poate fi coborata fara sa fie necesara scoaterea tetierelor, oferind astfel un spatiu de incarcare de aproape 2 metri (1.962 mm) lungime.

    In mod normal portbagajul dispune de un spatiu de incarcare de 527 litri, care ajunge pana la 1.600 litri cu bancheta rabatata. In echiparea standard sunt oferite o priza de 12V si patru carlige de ancorare. Optional, portbagajul poate fi actionat electric de pe usa soferului si de pe cheia masinii.

    Tot optional, modelul poate fi  echipat cu o sina in forma de U in jurul exteriorului podelei, care ofera posibilitatea configurarii flexibile a spatiului. Ca si la 9-5 sedan, acesta contine o balustrada adaptabila, telescopica pentru divizarea spatiului de bagaje dupa necesitati, pentru ca obiectele de diferite marimi să fie separate si tinute la locul lor.

    Ca si sedanul, noul Saab 9-5 SportCombi este inspirat din conceptul Aero X.

    Vizualizari: 2957