rss

Saab 9-3 Independence Edition, editie speciala

  1. 21/02/2011
  2. Categoria: Saab
  3. Tags: editie speciala, Saab 9-3
    Vezi toate fotografiile (1)

    Saab celebreaza primul an de la despartirea de General Motors, moment ce semnifica pentru constructorul primul an ca si companie independenta.

    Cu aceasta ocazie, Saab lanseaza o editie limitate la 366 unitati a decapotabilei 9-3, denumita Saab 9-3 Independence Edition, ce are la baza echiparea de top, Aero, a lui 9-3 Convertible. Aceasta se remarca printr-o vopsea speciala de culoare portocalie (Sunset Red), jantele speciale de 18 inch, scaunele din piele cu o dunga portocalie pe centru si cusaturile cu ata portocalie, precum si prin acul indicator portocaliu pentru turbo.

    In acelasi spirit de sarbatoare, toti cei 3800 de angajati ai Saab Automobile vor depune uneltele in urmatoarea miercuri (23 februarie) pentru a celebra impreuna prima aniversare a renasterii Saab ca si producator independent de automobile. Li se vor alatura dealeri, furnizori, invitati VIP si media.

    Aniversarea marcheaza exact un an de cand General Motors a vandut Saab catre compania Spyker Cars N.V. din Olanda.

     “Saab a parcurs un traseu lung in ultimele 12 luni. Am restructurat operatiile noastre din Suedia si din lume, am introdus noi metode de lucru, am intrat pe piete noi si am initiat noi parteneriate. Am lansat cea mai mare ofensiva de produse din istoria Saab prin lansarea sedanului 9-5 , a crossoverului 9-4X, prin prezentarea noului 9-5 SportCombi in a doua jumatate a acestui an si prin aducerea noii game 9-3 pe parcursul anului urmator.", a declarat Jan Ake Jonsson, CEO-ul Saab.

    Vizualizari: 3103