rss

Spyker spera sa achizitioneze SAAB in cateva zile

  1. 13/01/2010
  2. Categoria: Saab
  3. Tags: Ed Whitacre, General Motors, Saab, Spyker, Victor Muller
    Vezi toate fotografiile (1)

    “Inchidem SAAB. Am inceput lichidarea sa”. Acestea erau cuvintele lui Ed Whitacre ieri, cand presedintele lui General Motors a binevoit sa raspunda la intrebarile legate de soarta companiei suedeze.

    Cu toate acestea, Spyker continua sa spere ca SAAB va ajunge pana la urma in curtea sa si ca acordul cu GM va fi semnat in doar cateva zile.

    Evident, in cazul in care si urmatoarele negocieri esueaza, este foarte posibil ca olandezii sa se dea batuti. “Vine o vreme cand trebuie sa spui <Asta nu e pentru noi>. Dar, ultima oara cand am privit situatia – adica acum vreo jumatate de ora –, eram in toiul negocierilor privind transferul de proprietate al lui SAAB”, a declarat Victor Muller, presedintele lui Spyker.

    De partea cealalta, americanii sunt la fel de hotarati: vor inchide firma din Trollhattan daca nimeni nu apare cu banii. Ed Whitacre a declarat ca vrea sa-i vada, iar Muller a replicat ca i-a oferit deja. “I-am aratat domnului Whitacre banii”, a spus presedintele Spyker, care s-a ferit totusi sa mentioneze vreo suma.

    In mod cert, intre desfiintarea lui SAAB si preluarea companiei de catre Spyker, avem de-a face cu un joc deschis oricarui rezultat.

    Vizualizari: 1155
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »