rss

Spyker extinde oferta pentru SAAB pe termen nelimitat

  1. 22/12/2009
  2. Categoria: Saab
  3. Tags: CEO, GM, Saab, Spyker, Victor Muller
    Vezi toate fotografiile (1)

    Desi ieri va anuntam ca noua oferta a lui Spyker privind preluarea lui SAAB are termen de valabilitate pana la finalul zilei de 21 decembrie, iata ca, azi, olandezii au hotarat sa extinda timpul acordat unui raspuns pe termen nelimitat.

    Din cate se pare, reprezentantii producatorului de masini sport si-au dat seama ca deadline-ul este unul nerealist, astfel incat au decis eliminarea lui; intre timp, surse familiare cu demersurile dintre Spyker si GM au relatat faptul ca, printre cele 11 puncte ale noii oferte, este unul care se refera la indepartarea conditiei ca imprumutul fabricantului european sa fie aprobat de catre Banca Europeana de Investitii pana la finalul anului.

    Inclusiv structura viitorului patronat a fost revizuita, Victor Muller – CEO-ul lui Spyker – considerand ca ambele companii vor beneficia enorm de pe urma experientei comune. “Sinergiile dintre SAAB si Spyker sunt foarte, foarte evidente”, a declarat Muller.

    Evident, exista in continuare posibilitatea ca afacerea sa “pice”, scenariu pentru care guvernul suedez este deja pregatit: 75 de milioane de $ au fost pusi deoparte pentru lucratorii care vor deveni someri.

    Vizualizari: 1402