rss

Soarta Saab va fi dezbatuta de GM si guvernul suedez

  1. 07/01/2010
  2. Categoria: Saab
  3. Tags: GM, Saab
    Vezi toate fotografiile (1)

    Saptamana viitoare va avea loc o intalnire intre reprezentanti ai guvernului suedez si General Motors, la Detroit, pentru a determina viitorul Saab, potrivit unui raport al agentiei nationale de stiri a Suediei.

     

    Delegatia suedeza, care va fi formata din functionari de la ministerele Finantelor si Industriei, se va intalni cu GM, precum si cu Ford Motor Co, care este in proces de vanzare a unitatii sale suedeze Volvo.

     

    Secretarul de stat Joran Hagglund a spus ca el crede ca GM nu a inchis usa de vanzare Saab, chiar daca un proces de prabusire este in curs de desfasurare. Hagglund a mentionat ca el vrea sa se asigure ca GM are toate informatiile de care are nevoie. Spyker Cars, marca suedeza de masini sport care intentioneaza sa cumpere Saab, a declarat ca GM a stabilit ca termen limita data de 7 ianuarie pentru oferte. Adica azi.

     

    Saab, controlat de GM din 1989, a inregistrat o pierdere de 340 milioane dolari in 2008. Este de asteptat o pierdere similara si in 2009. Noi, in schimb, asteptam sa vedem care sunt concluziile intalnirii de astazi.

     

    Vizualizari: 1379
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »