rss

Saab intra in lichidare judiciara

  1. 11/01/2010
  2. Categoria: Saab
  3. Tags: judiciara, lichidare, Saab
    Vezi toate fotografiile (1)

    Constructorul auto suedez Saab a intrat in lichidare judiciara, desi proprietarul american General Motors anuntase ca a primit patru oferte de preluare.

    "Conducerea Saab Automobile a decis sa plaseze compania in lichidare judiciara", a anuntat un reprezentant in consiliul de administratie al Saab, membru al sindicatului IF Metall.

    "GM face astfel inca un pas pentru inchiderea Saab", acuza sindicatul. "Este iresponsabil din partea GM sa mearga in doua directii diferite, cea a vanzarii si cea a inchiderii", afirma presedintele IF Metall, Stefan Lofven,

    Desi constructorul olandez Spyker si un fond la care s-a asociat miliardarul Bernie Ecclestone din Formula 1, alaturi de alti doi ofertanti au depus oferte de ultim moment pentru preluarea Saab, decizia General Motors s-a dovedit a fi continuarea procesului de inchidere a filialei sale suedeze.

    "Este de neinteles si iresponsabil sa iei aceasta decizie fara sa fi analizat ofertele serioase care exista pentru Saab", acuza Lofven.

    Grupul GM a fost suspectat deseori de catre sindicat si guvernul suedez de faptul ca nu ar avea pana la urma intentia de a vinde compania.

    Vizualizari: 1196
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »