rss

Saab in curtea Koenigsegg: viitorul suna bine

  1. 24/08/2009
  2. Categoria: Saab
  3. Tags: 9-5, Koenigsegg, Saab
    Vezi toate fotografiile (1)

    Koenigsegg este noul proprietar al producatorului de autoturisme suedez Saab, dupa ce acesta a fost scos la vanzare de falimetarul General Motors pentru a face fata recesiunii economice. Insa ce se intampla acum cu Saab, aflat in ograda unui constructor de automobile mai mult decat exclusiviste?

    Ei bine, CEO-ul Koenigsegg, Christian von Koenigsegg, spune ca viitorul nu poate fi decat unul de succes, compania-mama avand planuri mari pentru urmatorii ani. "Avem planuri mari pentru viitorul Saab. Vom face tot posibilul sa construim o companie puternica, alaturi de angajatii sai."

    Intr-adevar, Saab va lansa o serie de noi modele, sub umbrela Koenigsegg, dintre care mentionam noul 9-5, care, dupa parerea lui von Koenigsegg, joaca un rol importanta in strategia la nivel global.

    Constructorul auto de lux  a vandut numai anul trecut 20 de automobile, cu peste 1 milion de euro bucata. Astfel, cu cei 45 de angajaţi, a realizat o cifra de afaceri de 108 milioane coroane (aproximativ 9,5 milioane euro).

    Vizualizari: 1151
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »