rss

SAAB va deveni profitabil in 2011?

 1. 07/04/2009
 2. Categoria: Saab
 3. Tags: BMW , BMW, BMW M, X5, X5 M, X6, X6 M
  Vezi toate fotografiile (1)

  Iata ca au aparut primele previziuni despre viitorul apropiat al suedezilor, care recunosc ca urmatorii doi ani o sa fie foarte grei, dar, daca totul va decurge conform planului, dupa aceea sunt sanse bune ca SAAB sa devina profitabil din nou.

  Potrivit instantei judecatoresti care se ocupa cu reorganizarea producatorului nordic, si-au manifestat interesul cel putin 20 de investitori pentru preluarea companiei, iar conducerea SAAB spera sa se detaseze un castigator pana la sfarsitul lui iunie. Dupa aceea lucrurile trebuie sa se miste repede, caci nu-i timp de pierdut. SAAB spera sa obtina un credit de 600 de milioane de euro de la o banca, respectiv 400 de milioane de la General Motors, plus cateva luni ragaz de la guvernul suedez pentru restructurare.

  Acesti bani sunt de ajuns pentru acoperirea cheltuielilor lunare, dar si pentru prezentarea modelelor dezvoltate in ultimii ani, deci sunt sanse, teoretice cel putin, ca SAAB sa ramana in viata.

  Analistii estimeaza ca suedezii au potentialul de a vinde 150.000 de unitati in 2011, cu 20 de mii peste pragul de rentabilitate a fabricii din Trollhattan, de aici si atitudinea optimista a managementului.

  Vizualizari: 1233
  Skoda Octavia

  Skoda Octavia

  Pret: 7.500 EUR, An: 2013, Kilometri: 240.500 detalii »

  Toate anunturile »