rss

In al doisprezecelea ceas, Spyker emite o noua oferta pentru SAAB

  1. 21/12/2009
  2. Categoria: Saab
  3. Tags: GM, Saab, Spyker, Victor Muller
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dupa ce discutiile dintre Spyker si General Motors privind vanzarea lui SAAB au intrat pe linie moarta, a fost cat se poate de clar pentru majoritatea celor implicati (si nu numai) ca suedezii nu mai au nici o scapare.

    Iata insa ca executia, programata pe 31 decembrie, ar putea fi anulata de o noua zvacnire a olandezilor, care au decis sa emita o noua oferta de preluare.

    Propunerea actualizata contine 11 puncte noi, despre care se spune ca indeparteaza toate obstacolele aparute in timpul primelor negocieri; in consecinta, Spyker apreciaza ca etapele tranzactiei ar trebui sa se desfasoare acum mult mai rapid.

    "Am intreprins toate eforturile pentru a rezolva problemele care au impiedicat incheierea acestei afaceri, rugandu-i totodata pe cei de la GM si pe ceilalti implicati sa ia serios in considerare oferta noastra. Suntem foarte increzatori in faptul ca noua noastra oferta va elimina impasul in care am ajuns vineri, permitandu-ne sa incheiem deal-ul inainte de expirarea deadline-ului stabilit initial de GM pentru inchiderea lui SAAB", a declarat Victor Muller, presedintele lui Spyker.

    Valabilitatea noului document inaintat de producatorul olandez expira la finalul zilei de azi.

    Vizualizari: 1205
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »