rss

Grupul Antonov a fost cauza pentru care SAAB nu a ajuns "din prima" la Spyker

  1. 02/02/2010
  2. Categoria: Saab
  3. Tags: FBI, General Motors, Saab, Spyker, SR International
    Vezi toate fotografiile (1)

    Acum, ca apele s-au mai limpezit in privinta lui SAAB, e timpul ca si alte informatii – tinute odinioara sub cheie – sa iasa la lumina.

    Spre exemplu, faptul ca marca suedeza ar fi putut ajunge la Spyker mult mai devreme, daca in afacere ar fi fost implicat si grupul condus de Vladimir Antonov.

    Potrivit agentiei de presa SR International, guvernul suedez il suspecta pe Antonov ca are relatii stranse cu mafia ruseasca, acesta fiind si motivul pentru care guvernul englez l-a impiedicat pe fostul presedinte si finantator a lui Spyker sa investeasca in Marea Britanie.

    Legaturile cu crima organizata si actiunile de spalare a banilor i-a determinat pe guvernantii scandinavi sa-i instiinteze pe cei de la FBI, care, la randul lor, au intocmit un raport adresat guvernului SUA. De aici si pana la stoparea deal-ului de catre General Motors nu a mai fost decat un pas, ordinul venind chiar de la organismul ce controleaza destinul celui mai puternic stat din lume.
     
    Din fericire, grupul Antonov a acceptat “vanzarea” pozitiei detinute la Spyker, astfel incat SAAB sa ajunga in curtea producatorului olandez.

    Vizualizari: 1285