rss

Dealerii Saab continua sa primeasca comenzi

  1. 20/01/2010
  2. Categoria: Saab
  3. Tags: dealeri, lichidare, Saab
    Vezi toate fotografiile (1)

    Desi Saab este acum implicat intr-un proces de lichidare complicat, reprezentantele din Marea Britanie continua procesul de comenzi, de vreme ce producatorul american, GM nu a furnizat nici o informatie cu privire la situtia companiei.

    In consecinta, instalatiile de productie Saab, din Suedia de Vest vor continua productia pana la sfarsitul saptamanii viitoare, a informat Reuters. Dupa aceea, nimeni nu stie exact ce se va intampla, dar mai multe detalii sunt asteptate in cursul acestei saptamani.

    Paul Aukerlund, presedintele sindicatului Saab, IF Metall, a declarat ca cei doi lichidatori trimisi de AlixPartners, compania angajata de General Motors, pentru a supraveghea procesul de lichidare, a ajuns in Trollhattan un saptamani in urma, dar de atunci, nici o modificare a programului de productie nu a fost impus.

    Chiar daca procesul de lichidare Saab e apropae de final, General Motors continua sa discute vanzarea companiei.

    Saptamana trecuta, GM a anuntat oficial ca l-a numit AlixPartners sa fie responsabil de inchiderea Saab si de asemenea, a prezentat un grup de lichidatori la sediul sau pentru a inlocui presedintele si consiliului de administratie.

    Vizualizari: 1598