rss

Saab a vandut echipamentele de productie ale vechiului 9-5 lui BAIC

  1. 04/12/2009
  2. Categoria: Saab
  3. Tags: Beijing automotive, Koenigsegg, Saab, Spyker
    Vezi toate fotografiile (1)

    Poate ca afacerea dintre Koenigsegg si GM a picat, iar SAAB se afla din nou in pericol de a fi dizolvat, insa asta nu i-a impiedicat pe suedezi sa inteprinda propriile afaceri.

    Nordicii tocmai au batut palma cu cei de la Beijing Automotive pentru vanzarea echipamentelor de productie ale vechiului 9-5, numarul 10 din China fiind la randu-i unul dintre cei aflati in cursa pentru achizitionarea lui SAAB.

    Beijing Automotive (BAIC) este unul dintre numerosii fabricanti din Tara Marelui Zid aflat intr-o cursa contra-cronomentru de dobandire a faimei internationale, marca din Trollhattan fiind privita ca o achizitie ideala in vederea indeplinirii acestui obiectiv. Cu toate acestea, majoritatea specialistilor pariaza doar pe o achizitionare partiala a lui SAAB, dupa ce GM a esuat in tentativa sa de a vinde compania celor de la Koenigsegg.

    Intre timp, Spyker a intrat pe fir si pare sa aiba sanse reale de a castiga cursa pentru fabricantul scandinav, care are termen pana la finalul lunii pentru a-si gasi un nou stapan.

    Vizualizari: 1198
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »