rss

Saab 9-5 isi va face debutul pe piata din SUA la Miami Auto Show

  1. 19/10/2009
  2. Categoria: Saab
  3. Tags: 9-5, Saab, Sua
    Vezi toate fotografiile (1)

    SAAB va lansa noul 9-5 pe piata din SUA in cadrul Salonului Auto de la Miami, care se va desfasura in perioada intre 23 octombrie si 1 noiembrie. Noul model va fi comercializat in lunile viitoare, iar preturile si specificatiile disponibile vor fi anuntate ulterior.

    Saab 9-5 a fost dezvaluit oficial la  Frankfurt Auto Show si va fi oferit in Europa, in mai multe configuratii de motoare. Gama de motoare va cuprinde unitatile de1.6 litri si 2.8 litri, special optimizatE pentru un consum redus de carburant si emisii scazute de CO2. Sistemul de tractiune integrala va fi oferit cu optiunea motorului de 2.0 litri benzina BioPower si motorului de 2.8 litri V6 turbo.

    "Aceasta masina este inceputul unei noi ere pentru marca noastra," a declarat Jan Ake Jonsson, director general SAAB. "Am creat un produs avansat si distinct cu design scandinav progresiv, sportiv si cu performanta responsabila” a continuat acesta.

    SAAB 9-5 beneficiaza de Head-Up Display (HUD pilot), iluminat adaptiv (Bi-Xenon Smart Beam), cruise control adaptiv, sasiu adaptiv SAAB  DriveSense,  asistenta dinamica de parcare si sistemul Saab XWD cu eLSD spate.

    O versiune hibrid a lui SAAB 9-5 ar putea fi, de asemenea, luata in considerare de producatorul suedez, insa alte detalii oficiale nu au fost inca date publicitatii.

    Vizualizari: 1277