rss

Saab 9-5 SportCombi: o noua fotografie

  1. 28/12/2009
  2. Categoria: Saab
  3. Tags: 9-5 SportCombi, Saab
    Vezi toate fotografiile (2)

    Saptamana trecuta Auto.ro va prezenta prima fotografie cu noul Saab 9-5 SportCombi, despre care se credea ca fost "scapata" din greseala pe internet de oficialii constructorului suedez. Totul s-a petrecut in cadrul unui concurs lansat de site-ul olandez AutoWeek.nl, unde pasionatii erau indemnati sa-si trimita propriile creatii, renderinguri care infatisau viitorul break sportiv. Numai ca, potrivit presei din Suedia, fotografia despre care vorbim este chiar o schita provenita de la Saab.

    Cum a fost posibila aceasta eroare, daca nu cumva este o "greseala" voita, nici nu mai conteaza, important este ca pe internet circula o noua imagine, cu spatele lui 9-5 SportCombi, despre care presa nordica sustine ca face parte din aceeasi categorie ca si prima.

    Chiar si dupa noua oferta a celor de la Spyker soarta Saab ramane sub semnul intrebarii, dar suedezii de la Aftonbladet sustin ca, daca producatorul aflat acum in proprietatea lui GM reuseste sa se mentina pe linia de plutire, atunci se va dovedi ca pozele sunt reale si asa va arata cu adevarat Saab 9-5 SportCombi.

    Vizualizari: 1537