rss

Renault Twingo electric va fi lansat in 2014

  1. 10/03/2011
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: electric, Renault Twingo
    Vezi toate fotografiile (1)

    Gama de vehicule Renault ZE continua ofensiva pe segmentul electricelor prin lansarea unei versiunii cu zero emisii a modelului Twingo. Autoturismul va debuta pe piata in anul 2014.

    In prezent, gama de modele electrice ZE cuprinde patru modele, urmand ca in curand sa fie completata de noul Twingo ZE, model tinut secret pana acum. De dezvaluirea celui de-al cincilea vehicul 100% verde s-a facut vinovat de Jaques Bousquet, seful diviziei italiene Renault.

    Oficialul francez a declarat ca intelegerea incheiata de Daimler si grupul Renaul-Nissan a condus la accelerarea procesului de dezvoltare a versiunii Twingo ZE. Alianta intre cele doua entitati auto a facilitat accesul la o noua platforma pentru modelul Renault.

    Planurile privind ofensiva electricelor nu se opresc aici, francezii pregatind noi vehicule electrice utilitare, pe langa actualul Kangoo alimentat de baterii.

    In acest sens, constructorul auto vrea sa inregistreze o cifra de vanzari remarcabila in ceea ce priveste electricele. Francezii vor sa vanda intre 30.000 si 50.000 de unitati Kangoo ZE si Fluence ZE in fiecare an.

    Vizualizari: 1675