rss

Renault va iesi din Formula E la sfarsitul sezonului 4 si se va concentra pe Formula 1

  1. 25/10/2017
  2. Categoria: Renault
    Vezi toate fotografiile (1)

    Renault se va concentra pe obiectivele sale agresive pentru Formula 1 si va astepta sa continue cu Alianta cu Nissan. Renault si Nissan vor lucra impreuna pentru a asigura tranzitia lina, punand la dispozitie expertiza si dezvoltari deja disponibile.

    Renault a confirmat ca va iesi din Formula E la sfarsitul sezonului 4, in iulie 2018.


    "Am avut o prezenta excelenta in campionat pentru primii trei ani pe piata Renault", a spus Thierry Koskas, vanzari si marketing la Groupe Renault EVP. "Ca pionier in EV, am invatat multe despre vehiculele electrice de inalta performanta si managementul energiei, lucruri de care beneficiaza in mod direct clientilor nostri. Dupa sezonul 4, ne vom concentra pe obiectivele noastre agresive pentru Formula 1 si vom cauta cu nerabdare sa ne continuam eforturile in Alianta cu Nissan ".

    La mijlocul anului 2017, Renault-Nissan-Mitsubishi au format cea mai mare alianta mondiala din domeniul automobilelor. Companiile care alcatuiesc Alianta functioneaza pe linie de colaborare maximizand sinergiile. Aceasta implica convergenta functiilor dintre Renault si Nissan in inginerie, productie, logistica, achizitii si resurse umane. Scopul Aliantei este de a accelera colaborarea dintre Renault, Nissan si Mitsubishi Motors, cu motoare si noi tehnologii electrice, autonome si conexe.

    "In cadrul Aliantei, echipele noastre de inginerie vor putea sa impartaseasca date de performanta care beneficiaza de toate marcile. Diversifica strategia noastra de curse in timp ce inca Beneficiind de experienta am castigat de programele noastre sporturile cu motor, este unul dintre multiplicatorilor de resurse fiind cota alba a Aliantei „, a adaugat Koskas.

    Vizualizari: 1609