rss

Renault lanseaza noul Megane RS Trophy. Cel mai puternic Megane din toate timpurile face suta in 5.7 secunde

 1. 19/07/2018
 2. Categoria: Renault
 3. Tags: megane rs trophy, Renault, Renault Megane, renault megane rs trophy, Renault Romania
  Vezi toate fotografiile (28)

  Gama Renault Megane s-a imbogatit acum cu o noua versiune de performanta, si anume RS Trophy. Inainte de toate trebuie mentionat faptul ca propulsorul de 1.8 turbo dezvolta 300 de cai putere (+20 comparativ cu versiunea standard Megane RS) si 400 Nm cuplu atunci cand vine alaturi de o cutie manuala de viteze cu sase trepte.

  In acest caz, acceleratia de la 0 la 100 de km/h se realizeaza in 5.7 secunde, iar viteza maxima este de 260 de km/h.

  Cuplul creste la 420 Nm daca clientul bifeaza pe lista de specificatii tehnice transmisia automata EDC cu dublu-ambreiaj.

  Din oferta noului Renault Megane RS Trophy nu lipseste sistemul de directie integrala 4Control, sasiul Cup, amortizoare cu 25% mai rigide fata de versiunea de baza, sistem de franare imbunatatit si etriere de frana Brembo vopsite in rosu.

  Modelul francezilor poate fi incaltat momentan numai cu un set de jante Jerez cu diametrul de 19 inch insa de anul viitor vor fi disponibile si jantele Fuji cu acelasi diametru. Singura diferenta, inafara designului desigur, este ca acestea din urma sunt cu 2 kilograme mai usoare si vin la pachet cu anvelope Bridgestone Potenza S007.

  Vizualizari: 2889