rss

Renault nu are piese comune cu Toyota

  1. 03/02/2010
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: Citroen, pedale de acceleratie, piese, Renault, Toyota
    Vezi toate fotografiile (1)

    Producatorii auto se impart la momentul actual in doua categorii: cei care au acelasi furnizor de piese ca Toyota si se pregatesc de propria rechemare si cei care se distanteaza de acest subiect controversat cat mai mult posibil. Renault face parte din categoria din urma.

     

    Anterior, Renault a spus ca analizeaza atent situatia, iar luni purtatorul de cuvant al companiei a confirmat ca aceasta nu are piese comune cu Toyota. Intr-o declaratie, purtatorul de cuvant a mentionat ca vehiculele Renault nu utilizeaza "nici aceleasi pedale, nici aceleasi componente ca si ale Toyota."

     

    Problemele potentiale la pedalele de acceleratie au dus Toyota la cele mai mari rechemari ce au avut loc vreodata. Milioane de vehicule sunt echipate cu pedale de acceleratie facute de CTS Corp din America de Nord, astfel ca si Europa si China sunt incluse in aceasta rechemare.

     

    Sambata trecuta si PSA /Peugeot-Citroen a spus ca va rechema aproape 100.000 de masini, admitand ca se confrunta cu aceleasi probleme cu care se confrunta Toyota.

     

    Vizualizari: 1401