rss

Toyota a inceput sa livreze piese pentru pedalele de acceleratie

  1. 01/02/2010
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: pedale de acceleratie, Toyota
    Vezi toate fotografiile (1)

    Chiar daca Toyota nu a hotarat daca sa repare sau sa inlocuiasca acceleratiile masinilor rechemate, a inceput deja sa exporte piese pentru pedalele cu problema catre dealerii sai. Pana vineri, insa, Toyota a trimis piese doar catre fabrici.

     

    Acest lucru a suparat cativa dealeri pentru ca ei nu au primit componentele necesare pentru a repara masinile afectate de rechemare. Au fost chemate milioane de automobile si camioane din cauza acceleratiilor predispuse la lipire.

     

    Purtatorul de cuvant al companiei, Brian Lyon, nu a dat nici un detaliu cu privire la data la care piesele este de asteptat sa soseasca sau de cat timp are nevoie Toyota pentru finalizarea reparatiilor la vehiculele afectate de rechemare (4,2 milioane de vehicule la nivel mondial, 2,3 milioane numai in SUA). Lyon a negat faptul ca fabricile au fost prioritizate fata de reprezentante. Dealerii sustin totusi ca ei ar trebui sa primeasca primii componentele, astfel incat sa poata repara masinile care sunt deja utilizate de catre clienti.

     

    Vizualizari: 1952